Gespecialiseerd in maritieme dienstverlening

DUTCH MARINE SERVICE

Een onderneming van Mark van Helden en gespecialiseerd in de maritieme dienstverlening, natte aannemerij en verhuur van werkschepen en werkboten.
Dutch Marine Service staat 24/7 voor u klaar met onze service te water.

Aannemerij en waterbouw

Bij een nieuw op te leveren kade hebben wij diverse opleverings-punten afgewerkt zoals o.a. beton- conserveringswerkzaamheden en drenkelingentrappen geplaatst.

Houtwerk

Hier hebben wij de kade weer vrij toegankelijk gemaakt door wrakhout te verwijderen en de bodem op te schonen. Daarnaast hebben wij de betonnen wand middels hogedruk schoongespoten.

Palen zetten

Deze in ontwikkeling zijnde getijdeturbine moest door middel van waterdruk getest worden. Deze waterdruk kon al varende gecreëerd worden.

Onderhoud sluizen en bruggen

Bij de veerpont op- en afstapplaats moesten de elektrische takels vervangen worden. Deze waren vanaf de wal niet goed toegankelijk maar uiteraard wel vanaf het water.

Calamiteiten diensten

Bij de nieuw geplaatste brug aan het Munnikenland waren nog diverse las- en montagewerkzaamheden noodzakelijk welke alleen vanaf het water uit te voeren waren.

Verkeersbegeleiding en pechhulp

Op deze werklocatie kon divers werkmateriaal niet over de weg aangevoerd worden. Door deze op de nabijgelegen los- en laadplaats aan boord te hijsen kon deze wel per boot aangevoerd worden.
En zou je hier de foto willen vervangen door de foto in de bijlage waar wat beter op te zien is dat er materiaal gebracht wordt?

Lichtopstanden Plaatsen

Op deze door de aannemer reeds geplaatste buispalen moesten nog 4 geleidelichten geplaatst worden op ca. 6 meter hoogte. Vanuit de manbak in de kraan kon dit makkelijk en veilig gerealiseerd worden.

Vervoer over water

Bij deze calamiteit werd de Vos ingezet als stroomleverancier tbv de vele pompen de nodig waren om de duwboot drijvende te houden.

Dutch Marine service

Al onze schepen zijn gecertificeerd en voldoen volledig aan de huidige regelgeving

Dutch Marine Service

Contact met ons

Locatie
Schapendam 21 4285 XA. Woudrichem
Contact

Telefoon : + 31 6 298 144 55

werktijden

24/7