Dutch Marine Service

Dutch Marine Service is een onderneming van Mark van Helden en is gespecialiseerd in de maritieme sector.

Dutch Marine Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week  voor u klaar voor de volgende werkzaamheden op elke door u gewenste locatie:
Onderhoud en (nood)reparaties ; duw- en sleepvaart ; bergingen ; verhuur van werkschepen ; peilwerkzaamheden ; diktemetingen ; aankoopkeuringen en 24-uurs mobiele service te water.
Telefoon: 06-29814455
 

Aankoop keuringen

De aankoop van een schip is een investering die u met zekerheid wilt aangaan, met name als u overweegt een tweedehands schip aan te schaffen.

Het is op zijn minst verstandig de technische staat en het casco van het schip te laten beoordelen. Dit kan door middel van een aankoop keuring, eigenlijk simpelweg een advies vooraf.

Het geeft aan beide partijen meer duidelijkheid en voorkomt vervelende reclamaties achteraf. Achteraf is het namelijk vele malen moeilijker vast te stellen wat de gebreken waren ten tijde van de aankoop.

Tijdens de keuring wordt het gehele schip aan een inspectie onderworpen en komen alle technische aspecten en de staat van het casco aan bod.

Na de keuring ontvangt u een rapport en ons advies en uiteraard kunnen wij u bijstaan in de eventuele aankoop van het schip.