Dutch Marine Service

Dutch Marine Service is een onderneming van Mark van Helden en is gespecialiseerd in de maritieme sector.

Dutch Marine Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week  voor u klaar voor de volgende werkzaamheden op elke door u gewenste locatie:
Onderhoud en (nood)reparaties ; duw- en sleepvaart ; bergingen ; verhuur van werkschepen ; peilwerkzaamheden ; diktemetingen ; aankoopkeuringen en 24-uurs mobiele service te water.
Telefoon: 06-29814455
 

Onderhoud en (nood) reparaties

Goed onderhoud van uw schip is van essentieel belang. Het voorkomt  vroegtijdige slijtage en houdt de onderhoudskosten beperkt.Hierdoor kunnen de onderhoudskosten beperkt worden.

 

Onderhoud is zowel voor het technische gedeelte als voor het casco van wezenlijk belang met betrekking tot de veiligheid en het behoud van uw schip.

Aan boord van uw schip of jacht kunnen wij tal van werkzaamheden verrichten zoals, de installatie, het onderhoud en reparaties van alle merken dieselmotoren, stuurwerken, generatoren, hydraulische systemen, keerkoppelingen, hek- en boegschroeven, elektrische installaties, vuilwatersystemen, technische installaties, enzovoort, enzovoort. Alle werkzaamheden worden met u in overleg voorbereid en verricht zodat u efficiënt wordt geholpen.

Door jarenlange ervaring en kennis van onderhoud en reparatie van binnenvaartschepen, zeeschepen en jachten, kunnen wij een gedegen advies geven en onderhoud en reparaties op locatie uitvoeren.
Naast de technische werkzaamheden verzorgen wij ook las-en constructiewerkzaamheden op een door u gewenste locatie.