Dutch Marine Service

Dutch Marine Service is een onderneming van Mark van Helden en is gespecialiseerd in de maritieme sector.

Dutch Marine Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week  voor u klaar voor de volgende werkzaamheden op elke door u gewenste locatie:
Onderhoud en (nood)reparaties ; duw- en sleepvaart ; bergingen ; verhuur van werkschepen ; peilwerkzaamheden ; diktemetingen ; aankoopkeuringen en 24-uurs mobiele service te water.
Telefoon: 06-29814455
 

Berging

Er is onderscheid te maken in twee soorten bergingen.

Als eerste die van een reeds gezonken object. In dit geval komen wij eerst kijken om de benodigde werkzaamheden in te schatten waarna u onze offerte zal ontvangen. Indien wij tot uitvoer overgaan brengen wij uw object drijvende waarna het verdere plan van aanpak, eventuele reparaties van schades aan casco, apparatuur en/of motoren, met u besproken wordt.

Daarnaast kunnen wij ook acute hulp in geval van nood verlenen. Hierbij kan het soms volstaan om met professionele pompen het object leeg te pompen of in ernstigere gevallen zullen wij met ons werkschip  uw object drijvende houden. Wij voeren dan een noodoplossing uit waarna het object droog gezet en gerepareerd kan worden. Daarbij kunnen wij eventueel ook de afhandeling met uw verzekering  verzorgen.